Pamflet/Satiră / academiacatavencu

Au rămas câteva zile până la turneul național Masha și Ursul ce va include Suceava, Bacău, București și Oradea

06 Dec 2018, 09:25
34
0
Au rămas câteva zile până la turneul național Masha și Ursul ce va include Suceava, Bacău, București și Oradea

Sărbătorile se apropie și puține zile îi mai despart pe cei mici de primul dar de Crăciun – cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha și Ursul”, reapare pe scenele din România într-un spectacol live de Crăciun ce va călători, între 9 - 14 decembrie 2018, în orașele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară), București (11 și 12 decembrie, Sala Polivalentă) și Oradea (14 decembrie, Casa de Cultură), adus de Events (www.events.ro).

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha și Ursul” spune povestea unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări.

Spectacolul de Crăciun „Masha și Ursul”, o producție licențiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeași scenă teatru, musical și elemente de acrobație și circ, alături de decoruri spectaculoase care vor recrea atmosfera de sărbătoare din experiența ce va ține publicul pe marginile scaunelor.

În această poveste plină de aventură, Masha devine detectiv și va dezlega misterului dispariției bradului și darurilor de Crăciun, ajutată de prietenii ei dar și de toți copiii isteți din sală.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Soției mele i s-a furat telefonul în plină zi. Ce trebuie să știi înainte de a merge la Poliție

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te