Pamflet/Satiră / timesnewroman

Dublu standard în supermarketuri! Kaufland trimite şoarecii în România, dar în magazinele din Germania au şobolani de 3 kg!

13 Mar 2018, 19:58
8
0
Dublu standard în supermarketuri! Kaufland trimite şoarecii în România, dar în magazinele din Germania au şobolani de 3 kg!

Suntem din nou trataţi ca o ţară de mâna a doua! Lanţul de magazine Kaufland a intrat în atenţia publicului după ce un al doilea şoarece a fost găsit, de data asta la brânzeturi. Cum e şi normal, clienţii au protestat, pentru că la noi ajung doar şoriceii, şi în Germania sunt şobolanii ăia babani, la acelaşi preţ.

“Nu suntem proştii voştri! În Kauflandul din Koln am văzut un ditamai şobolanul! Un prieten a prins tot în Kaufland, în Bavaria, un capibarra de 30 de kile la promoţie! La Lidl în Germania când e săptămâna mexicană bagă guzgani, nu şoricei, ca la noi!”, spune Rareş D, client nemulţumit de practicile neloiale ale supermarketurilor germane.

Şi alţi clienţi confirmă că lanţul Kaufland trimite în România fie rebuturi, fie ce nu cumpără nemţii: “Am găsit la noi un şoarece cu guler alb, la pâine. L-am recunoscut dintr-un magazin din Dortmund! La noi era chipurile produs în România!” Clienţii sunt supăraţi şi că şobolanii din Germania sunt blânzi, nu ca şoarecii de la noi. Ai lor stau la mângâiat, ai noştri fug disperaţi prin raioane.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Napoli a găsit înlocuitorul lui Reina: "Este sufletul echipei, dar nu ne putem opune mutării"

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te