Pamflet/Satiră / timesnewroman

Olguţa Vasilescu a plecat spre Kosovo, să-şi ia diplomă de Transporturi

07 Feb 2019, 17:14
26
0
Olguţa Vasilescu a plecat spre Kosovo, să-şi ia diplomă de Transporturi

S-a săturat să spună Iohannis că nu e calificată! Lia Olguţa Vasilescu a luat un zbor spre Priştina, capitala statului Kosovo unde a auzit că există o universitate care dă diplome pentru orice, de exemplu chirurgie estetică. “Sunt convinsă că au şi o facultate de transporturi, o voi face în regim de urgenţă şi săptămâna viitoare voi prezenta preşedintelui Iohannis dovada că sunt specialistă în acest domeniu”, spune Olguţa Vasilescu.

Olguţa spune că a renunţat să mai ceară numirea la Dezvoltare, pentru că nu există facultate de Dezvoltare, nici măcar în Kosovo. Aceasta spune că a încercat o figură la a treia tentativă de numire în Guvern. Şi-a trecut în CV un workshop de dezvoltare personală la Păltiniş, cu o firmă de suplimente nutritive, dar “s-a prins, fraieru’”, spune Olguţa despre Iohannis.

Recunoaşterea diplomei de Transporturi din Kosovo nu va fi o problemă, explică Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei: “Noi recunoaştem orice rahat de diplomă, de oriunde, inclusiv din state pe care nu le recunoaştem şi cu care nu avem legături diplomatice”, a mai spus Andronescu.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Un bihorean, transportat de urgenţă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce a încercat să stingă incendiul izbucnit în casa mamei sale (FOTO)

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te