Sănătate / doctorulzilei

Ce MISTER ascunde subconștientul nostru. Instrumentul MIRACULOS care îți poate schimba VIAȚA

02 Jul 2018, 09:03
4
0
Ce MISTER ascunde subconștientul nostru. Instrumentul MIRACULOS care îți poate schimba VIAȚA

Majoritatea dintre noi am auzit de la alţii că trebuie să ne împărţim viaţa în mai multe etape, să urmăm mai mulţi paşi astfel încât să ajungem să ne împlinim visele. În acelaşi timp, vedem oameni – bogaţi material sau spiritual – care sfidează aceste cutume şi cu toate acestea au mare succes.

În opinia profesoarei de yoga Dana Ţupa, acest lucru se întâmplă deoarece cei din urmă au înţeles că viaţa noastră, visele noastre, obiectivele noastre sunt controlate aproape exclusiv de către gândirea subconştientă.

Am auzit despre astfel de legi nescrise în documentare precum “Secretul”, “Legea Rezonanţei”, “Apa” etc., toate au în comun acelaşi lucru: o lege simplă care spune că, acolo unde îţi îndrepţi mintea/atenţia, acolo se duce energia şi de acolo obţii rezultatele sau o forţă infinită a subconştientului care se “cuplează” la rezonanţa specifică a ceea ce ne dorim cu adevărat.

“În mare parte, viaţa noastră este ghidată pe pilot automat. Respirăm fără să trebuiască să ne amintim la acest lucru secundă de secundă, fără să ne numărăm respiraţiile. Mâncăm fiind atenţionaţi de tot felul de alarme din corpul nostru. Avem un sistem imunitar care lucrează pentru noi ca să ne ţină sănătoşi. Am fost creaţi în aşa fel încât corpul nostru să îndeplinească funcţiile vitale şi unele anexe iar noi să ne preocupăm de ţelurile mai înalte ale cunoaşterii, creaţiei etc.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Migrația provoacă un cutremur în guvernul de la Berlin. La un pas de demisie

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te