Sănătate / clicksanatate

Cele mai eficiente măsuri care topesc grăsimea de pe burtă

07 Feb 2019, 14:21
23
0
Cele mai eficiente măsuri care topesc grăsimea de pe burtă

Ai urmat o dietă sănătoasă pe termen lung și ai scăpat de surplusul de kilograme, dar grăsimea de pe abdomen este încă acolo? Nu te descuraja! Există câteva trucuri de ajutor în această problemă spinoasă.

Înainte de toate, trebuie să te prevenim că procesul este de durată. Ca să reduci grăsimea de pe abdomen, nu este suficient să faci abdomene. Oricâte ai executa, nu poți ajunge la un rezultat mulțumitor. E adevărat că, dacă urmezi programe de fitness special gândite pentru zona taliei, poți obține musculatură abdominală definită. Mușchii, însă, vor fi ascunși sub un strat moale de grăsime. Prin urmare, tot ce ai de făcut este să elimini stratul de grăsime. Abdomenele rezolvă parțial problema grăsimii din jurul taliei.

Dacă ai slăbit prin dietă și nu ai făcut mișcare în timpul curei, este mai mult decât necesar să faci antrenamente fizice. Un antrenor personal te poate îndruma ce exerciții tonifiază abdomenul, brațele, picioarele. Cele cu greutăți sunt indicate când vine vorba despre pielea care și-a pierdut fermitatea.

Dacă ședințele tale de sport nu dau rezultatele așteptate, încearcă să faci exerciții de tip cardio. Acestea implică un efort fizic mai intens. Cele mai eficiente, care pot arde un număr mare de calorii, sunt exercițiile de alergat, de înot. De asemenea, săritul corzii, drumețiile și ședințele de aerobic intră în categoria de activități tip cardio. Toate acestea pot reduce grăsimea de pe burtă, dacă alternezi și vitezele de executare a exercițiilor.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Fractură în Uniunea Europeană! O mare putere se aliază cu Rusia în problema Venezuelei

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te