Sănătate / doctorulzilei

Trimite “Bogdan” la 8832 şi donează 2 Euro! Cu un simplu SMS îi oferim la speranţă la viaţă lui Bogdan! Ajută-l şi TU să învingă CANCERUL!

03 Oct 2017, 12:06
15
0
Trimite “Bogdan” la 8832 şi donează 2 Euro! Cu un simplu SMS îi oferim la speranţă la viaţă lui Bogdan! Ajută-l şi TU să învingă CANCERUL!

Bogdan Bănică, în vârstă de 9 ani, credea că a luat o banală răceală, însă simptomele ascundeau o boală cutremurătoare: LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ. Acum viaţa lui atârnă de un fir de aţă, iar speranţa lui de a trăi depinde un simplu SMS de 2 Euro la numarul 8832, cu textul Bogdan, pe care îl putem trimite din orice reţea de telefonie mobilă.

Coşmarul lui a început pe data de 20 mai 2016, când medicii credeau că durerile de cap i se trag de la răceală şi i-au prescris un sirop pentru tuse. Cum tratamentul nu avea niciun efect, iar febra devenea din ce în ce mai pronunţate, părinţii au decis să plece la Bucureşti, acolo unde a şi aflat cumplita veste. Timp de un an a efectuat chimioterapie în România, însă maladia nu dispărea din corp, ba din contră, avansa într-un ritm tot mai agresiv, până în punctul în care a recidivat.

Cum i s-a spus că nu mai are mari şanse de vindecare, fiind în situaţie critică, parintii nu au mai suportat vestea si au cerut ajutor disperat de la clinici din strainatate. Au ales să plece în Turcia, la Spitalul Medical Park din Istanbul, deoarece au auzit că mai mulţi copii bolnavi de cancer şi-au găsit acolo salvarea.

Pe data de 5 septembrie au ajuns la Istanbul în stare gravă, iar doctorii îl pregătesc pentru transplantul de măduvă, care i-ar putea salva viaţa. Costurile însă depăşesc cu mult posibilităţile familiei – 120.000 de Euro (transplant, tratament şi cazare pentru un an de zile) – însă familia nu se va opri niciodată până când nu o să-şi vadă copilul sănătos.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Polițist bătut de un comerciant de struguri. ”I-a sărit casca din cap!"

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te