Sport / prosport

A început "curăţenia" la încă o echipă din Liga 1. Nouă jucători daţi afară, printre care şi două foste mari speranţe ale fotbalului românesc

11 Jan 2019, 15:46
13
0
A început

FC Voluntari a anunţat, vineri, despărţirea de nu mai puţin de nouă jucători, printre care şi Gabi Iancu şi Andrei Ionescu, două foste mari speranţe ale fotbalului românesc.

Astfel, portarul de rezervă Dinu Moldovan (28 de ani), fundaşul stânga Alphousseyni Sane (22 de ani), mijlocaşul defensiv Ivan Sesar (29 de ani), fundaşul central Ivan Zgrablic (27 de ani), mijlocaşii ofensivi Alexandru Ciucur (28 de ani), Gabi Iancu (24 de ani), Andrei Ionescu (30 de ani), Geoffrey Malfleury (30 de ani) şi atacantul Nathan Kabasele (24 de ani) nu mai fac parte din planurile antrenorului Cristiano Bergodi, iar contractele lor au fost reziliate pe cale amiabilă, după cum anunţă pagina de facebook a clubului ilfovean.

Dintre cei opt, Geoffrey Malfleury a fost cel mai important jucător, adunând două goluri şi o pasă decisivă în 11 meciuri jucate.

Revenit în România din prima ligă poloneză, de la Termalica, la începutul lui septembrie pentru a-şi relansa o carieră aflată într-un picaj evident, Gabi Iancu (24 de ani) înregistrează un nou eşec şi pleacă de la FC Voluntari după cinci luni în care a stat doar pe banca de rezerve şi nu a prins niciun minut.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Veşti bune pentru navetişti: CFR anunţă că va circula în zona Săcueni – Marghita

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te