Sport / prosport

BREAKING NEWS: Alex Mitriţă a semnat cu New York City! Americanii au făcut anunţul oficial. Prima reacţie a fotbalistului şi a antrenorului: "Poate deveni un lider!"

04 Feb 2019, 17:29
36
0
BREAKING NEWS: Alex Mitriţă a semnat cu New York City! Americanii au făcut anunţul oficial. Prima reacţie a fotbalistului şi a antrenorului:

Alexandru Mitriţă (23 de ani) a fost prezentat oficial la New York City FC. "Piticul atomic" a semnat "pe termen lung" cu gruparea deţinută de patronii lui Manchester City. Americanii anunţă că Mitriţă şi-a cunoscut deja noii colegi şi s-a alăturat pregătirilor.

"Sunt foarte fericit să fac parte din acesta echipă şi abia aştept să încep să joc. E o mare plăcere pentru mine şi voi da tot ce am mai bun pentru a juca la un nivel înalt. Vreau să fac mândri pe toţi cei care au crezut în mine!", este prima reacţie a lui Mitriţă după ce a semnat cu New York City, potrivit site-ului oficial al clubului.

"Ştiu că găsesc aici un grup bun şi că am venit la un club unde jucătorii tineri se pot dezvolta. Echipa are un antrenor bun, cu experienţă", a mai spus Mitriţă. Fostul fotbalist al Craiovei se alătură lui Maxi Moralez, Jesus Medina, Tony Rocha, Keaton Parks, Ebenezer Ofori, Justin Haak, Juan Pablo Torres şi Luis Barrazza, celelalte achiziţii ale americanilor.

"Suntem foarte fericiţi că Alexandru a semnat, era una dintre principalele noastre ţinte, e foarte periculos în atac, mai ales în situaţiile 1 vs. 1. A avut un extraordinar în România, are experienţă şi în Europa. Ştim că poate deveni un lider al atacului nostru", a spus şi antrenorul lui New York City, Domenec Torrent.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
FED CUP 2019, Cehia - RomâniaTot ce trebuie să ştii despre duelul care a devenit prioritate pentru Simona Halep: la ce oră încep meciurile, suprafaţa de joc şi mingile folositeFOTO: echipa s-a reunit, în formulă restrânsă. Cine lipseşte de la "selfie"

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te