Sport / prosport

BREAKING NEWS: Becali, extrem de furios! Fotbalistul care a primit interzis la FCSB: "I-am dat bani ca să plece!". Noi transferuri la vicecampioană

06 Dec 2018, 12:51
16
0
BREAKING NEWS: Becali, extrem de furios! Fotbalistul care a primit interzis la FCSB:

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că va transfera fundaşi central, dar că Paul Papp (29 de ani) nu e una dintre soluţii. Patronul FCSB a reacţionat după ce presa din Turcia a scris că vicecampioana e interesată de repatrierea fotbalistului de la Sivasspor, din Turcia. Latifundiarul din Pipera a spus l-a atacat pe Mihai Bălaşa, cel care a greşit la două dintre golurile lui Sepsi, care a învins FCSB, miercuri seară, cu 4-2.

"Cine-i Paul Papp? Acum mă faceţi să fac păcate. După ce i-am dat 50 de mii ca să plece, acum îl iau înapoi? O să aduc alt fundaş central. Dacă stau după Bălaşa, nu mai intrăm nici în play-off. Cum să dai autogol cu stângu-n dreptul? Lipsă de concentrare! Sunt unii jucători care cred că dacă au 15 mii pe lună şi joacă la Steaua, au o impresie despre ei...", a spus Gigi Becali, joi dimineaţa, la Pro X.

Şi Bogdan Planic (26 de ani), căpitanul FCSB-ului, a intrat în colimatorul lui Gigi Becali. Omul de afaceri a anunţat că-i va lua banderola fundaşului sârb şi că aceasta va ajunge pe braţul lui Gnohere sau Dennis Man. "Şi Planic juca mai bine când a venit la Steaua. Acum e căpitan, pentru ce să mai joace el... Stai liniştit, că-ţi iau banderola şi ţie! Şi i-o dau lui Gnohere sau lui Man!", a mai spus Gigi Becali.

Becali e furios după ce FCSB a pierdut cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 4-2, şi s-a îndepărtat la cinci puncte de ocupanta primului loc, campioana CFR. Nici Dică nu stă liniştit, după ce Gigi Becali l-a criticat în direct la TV.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Care este culoarea anului 2019, aleasă de celebrul institut Pantone

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te