Sport / prosport

BREAKING NEWS: Jackpot pentru Craiova! Suma reală plătită de New York City pentru Mitriţă. Oltenii păstrează toţi banii: ”Cu Pescara avem treburile noastre”

04 Feb 2019, 20:51
34
0
BREAKING NEWS: Jackpot pentru Craiova! Suma reală plătită de New York City pentru Mitriţă. Oltenii păstrează toţi banii: ”Cu Pescara avem treburile noastre”

Marcel Popescu a făcut lumină în cazul trecerii lui Alexandru Mitriţă (23 de ani) de la Craiova la New York City. Preşedintele oltenilor a avut o intervenţie, la TelekomSport, unde a declarat că americanii au plătit nu mai puţin de 9.1 milioane de dolari pentru transfer.

Din suma primită de Craiova, se considera că un procent de 20 % va merge la Pescara, fosta echipă a lui Mitriţă, dar din câte se pare acest lucru nu se va întâmpla. Popescu a declarat că între olteni şi formaţia din Italia nu există o înţelegere de acest gen: ”cu Pescara avem treburile noastre”.

”A plecat, e subiect închis, cel mai insistent a fost New York City. Cei mai profesionişti. Discuţiile au fost dure. Am fi vrut să plece în vară, nu s-a putut, îi dorim baftă pentru că el e copilul Craiovei şi oricum va fi în permanenţă respectat. Bănuiesc că ne vom întâlni cu el foarte curând. (n.r. În ce sens?) Va fi în tribună la un meci al Craiovei. 9.1 milioane dolari transferul. ( n.r. Pescara ia 20% din transfer?) Nu, cu Pescara avem treburile noastre. Întrebaţi-i pe ei cât au primit. (n.r. Banii într-o tranşă sau în două?) Putem şi într-o tranşă”, a declarat Marcel Popescu pentru Telekom Sport.

Alexandru Mitriţă a fost prezentat oficial la New York City FC, luni. Americanii anunţă că românul şi-a cunoscut deja noii colegi şi s-a alăturat pregătirilor. "Sunt foarte fericit să fac parte din acesta echipă şi abia aştept să încep să joc. E o mare plăcere pentru mine şi voi da tot ce am mai bun pentru a juca la un nivel înalt. Vreau să fac mândri pe toţi cei care au crezut în mine!", este prima reacţie a lui Mitriţă după ce a semnat cu New York City, potrivit site-ului oficial al clubului.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Vești proaste pentru PSD! Protest de amploare anunțat în această săptămână. Care sunt revendicările organizatorilor

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te