Sport / prosport

BREAKING NEWS: Veştile proaste nu se mai opresc! Nistor: "M-am accidentat din nou, de data asta mult mai grav! Am jucat într-un picior". Căpitanul lui Dinamo, sincer: "Va fi o minune să intrăm în play-off"

04 Dec 2018, 22:32
38
0
BREAKING NEWS: Veştile proaste nu se mai opresc! Nistor:

Dinamo a fost umilită pe teren propriu de campioana CFR Cluj, 0-3, iar "câinii" n-au mai câştigat din luna august în Ştefan cel Mare, de la un succes cu Hermannstadt (2-1). Trupa lui Mircea Rednic are o situaţie din ce în ce mai grea în clasament, dar veştile rele nu se opresc aici pentru "Puriu". Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo abia revenit după o accidentare, a anunţat la flash-interviul de după meci că s-a "rupt" din nou şi de data aceasta mult mai grav.

"Cred că m-am accidentat iarăşi şi de data asta mult mai grav. Am jucat într-un picior. Am simţit durerea în minutul 20-25. Probabil şi din cauza frigului! Nu înţeleg de ce se joacă în continuare, e foarte frig. Probabil că în aceste patru meciuri care mai sunt nu voi mai juca niciunul", a spus Dan Nistor, imediat după înfrângerea cu CFR, la DigiSport.

Nistor a făcut o scurtă "radiografie" a jocului lui Dinamo contra CFR-ului şi a spus că va fi o minune ca Dinam să intre în play-off în acest sezon. "Cred că până la acea eroare mare a noastră am jucat bine, ne-am creat câteva situaţii. După aceea ne-a fost greu. Când câştigăm, câştigăm toţi, când pierdem, pierdem toţi. Se pare că istoria de anul trecut se va repeta. Vom juca din nou în play-off. La fel cum ne prezentăm, trebuie să fim sincer, să spunem adevărul. Va fi foarte greu, dacă intrăm în play-off va fi o minune", a mai spus Nistor.

Căpitanul lui Dinamo spune ci Mircea Rednic nu poate scoate singur echipa din această situaţie: "Dânsul este un antrenor foarte mare, foarte bun, dar îi mai trebuie şi altceva. Sunt jucători foarte interesanţi cei noi veniţi, dar se vede că nu sunt pregătiţi. E o situaţia urătă!", a conchis Dan Nistor, la DigiSport.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Andreea Cosma, după condamnare: Mă simt neîndreptăţită

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te