Sport / prosport

Dybala a rupt tăcerea după ce a fost ignorat de Sampaoli la Campionatul Mondial. Cuvintele argentinianului uitat pe banca de rezerve

03 Jul 2018, 22:21
26
0
Dybala a rupt tăcerea după ce a fost ignorat de Sampaoli la Campionatul Mondial. Cuvintele argentinianului uitat pe banca de rezerve

Paulo Dybala a fost unul dintre jucătorii pe care Jorge Sampaoli nu s-a bazat la Campionatul Mondial din Rusia, o decizie foarte ciudată, în condiţiile în care atacantul e unul dintre cei mai apreciaţi argentinieni care joacă în Europa. Iar prima reacţie a fotbalistului lui Juventus nu a întârziat să apară.

Argentina s-a “scufundat” în chiar primul meci eliminatoriu, de la Campionatul Mondial. Franţa i-a trimis acasă pe Messi&Co încă din faza optimilor, iar Sampaoli a devenit şi mai controversat, mai ales după ce a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la naţională. Una dintre deciziile ciudate ale selecţionerului a fost neutilizarea lui Paulo Dybala, cel care, surprinzător, nu s-a arătat revoltat în spaţiul public.

Atacantul lui Juventus a explicat pe Instagram ce a însemnat pentru e turneul din Rusia: „Acesta a fost primul meu Campionat Mondial, am trăit emoţii mari. E păcat că nu a ieşit aşa cum ne-am fi dorit. În orice caz, vreau să le mulţumesc celor care ne-au susţinut din primul moment până în ultimul, celor care ne-au sprijinit de acasă, din stradă, din şcoli sau de la serviciu. Hai, Argentina!”.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Era de aşteptat ! A apărut website-ului mu*e USR.

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te