Sport / prosport

EXCLUSIV"M-a impresionat!". Cuvinte mari pentru naţionala României după victoria entuziasmantă contra Norvegiei şi un anunţ: "E pe val, va fi curtată!"

06 Dec 2018, 10:40
16
0
EXCLUSIV

Naţionala de handbal a României a învins, miercuri seară cu 31-23, de o manieră entuziasmantă, campioana europeană Norvegia. Tricolorele lui Ambros Martin s-au distrat pe teren şi au administrat nordicelor cea mai usturătoare înfrângere din istorie la un Euro. Neagu & Co. s-au calificat în grupele principale cu patru puncte şi vor întâlni Olanda în următorul meci. În direct la ProSport LIVE, Cristian Gaţu a dezvăluit ce l-a impresionat la jocul echipei României şi a rostit cuvinte extrem de frumoase despre două dintre jucătoare.

"M-a impresionat concentrarea permanentă, forma sportivă arătată şi altruismul liderul, începând cu Cristina Neagu. A preferat să angajeze pivoţii decât să arunce la poartă. (n.r. - Crina Pintea) E foarte puternică, forţă şi-o pune în slujba echipei şi lucrul acesta e de relevat. Eliza (n.r. - Buceschi) e pe val şi, părărea mea, dacă o ţine tot aşa va fi curtată de orice echipă din lume.

Din punctul meu de vedere e pe val (n.r. - echipa României), în sensul că şi-a demonstrat forma maximă la momentul oportun. Norvegia e o nucă greu de spart. Părerea mea e că totul se va tranşa în meciul următor, cu Olanda. Dacă noi învingem, suntem calificaţi în semifinale. Au atins forma maximă la momentul oportun", a spus Gaţu, la ProSport LIVE.

În final, fostul comandant al CSA Steaua le-a lăudat pe Iulia Dumanska şi Denisa Dedu, cele două portăriţe care au avut prestaţii extraordinare până acum la Euro 2018: "Eu le-aş remarca pe Dumanska şi pe Dedu, e notabilă prestaţia lor în toate cele trei partide. O echipă e mare în momentul în care are şi un portar mare. E un procentaj foarte bun, trebuie luat pas cu pas totul, marea majoritate a paradelor au fost 1 vs. 1 cu adversarul. În plus de asta, încrederea pe care a dat-o echipei. Fetele s-au concentrat la maxim", a mai spus Gaţu, la ProSport LIVE.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Orban: Opoziţia a avut majoritate. Dragnea şi Iordache nu mai au voie să conducă nicio şedinţă de vot final

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te