Sport / prosport

EXCLUSIVÎnlocuitorul lui Alex Mitriţă, indicat în direct. Ar fi o lovitură importantă pe care U Craiova ar da-o în fotbalul românesc: fotbalistul a fost dorit şi de FCSB

05 Feb 2019, 13:44
31
0
EXCLUSIVÎnlocuitorul lui Alex Mitriţă, indicat în direct. Ar fi o lovitură importantă pe care U Craiova ar da-o în fotbalul românesc: fotbalistul a fost dorit şi de FCSB

Birahima Tandia (25 de ani) e văzut ca înlocuitorul perfect pentru Alex Mitriţă (23 de ani) în echipa lui U Craiova, a susţinut Marius Măldărăşanu în direct la ProSport LIVE. Totuşi, mutarea pare imposibil de realizat. Atacantul tocmai şi-a prelungit contractul cu Sepsi până în 2020, refuzând şi FCSB în această iarnă.

Alex Mitriţă a prins transferul carierei în MLS, la NY City, echipă deţinută de patronul lui Manchester City, iar principala preocupare a oltenilor e să umple locul gol lăsat de atacant. Deşi au anunţat oficial transferul lui Carlos Fortes, de la Gaz Metan, portughezul nu are acelaşi profil cu internaţionalul român.

Astfel, întrebat ce jucător ar fi adus în locul lui Miriţă, Marius Măldărăşanu s-a gândit imediat la Tandia şi a argumentat motivul pentru care l-a ales pe jucătorul străin în detrimentul lui Drăguş, un alt fotbalist despre care s-a spus că ar putea ajunge sub comanda lui Devis Mangia: "Acum să vedem ce pune în loc Craiova. Cred că Tandia s-ar potrivi. Chiar dacă au aceleaşi calităţi, tehnică în regim de viteză, ca şi poziţie... Poate că mai era şi Drăguş, dar Tandia are o vârstă e la maturitate, poate ajuta mult. Depinde şi de ce bani vrea Sepsi, poate vor să-şi atingă şi obiectivul: play-off-ul. Dar poate cu o ofertă bun, l-ar lăsa", a declarat fostul antrenor al Astrei, la ProSport LIVE.

În timpul prezentării noului antrenor de la FCSB, Mihai Teja, Becali a spus ce jucători intenţionează să aducă în această iarnă. Pe listă se afla şi Tandia: "Am vorbit şi cu impresarul lui Tantia (n.r. - Tandia). Eu aşa îi zic, Tantia. Aşa îmi place mie. O să vină aici să negociem". În tot acest timp, cei de la Sepsi au lucrat la un nou contract pe care să i-l ofere atacantului, iar, în cele din urmă, Tandia şi-a prelungit înţelegerea cu echipa din Sfântu Gheorghe.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Ministerul Justiţiei propune mărirea schemei de personal a DIICOT cu 40 de posturi

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te