Sport / prosport

EXCLUSIVMarius Măldărăşanu a dezvăluit la ProSport LIVE numele celui mai bun atacant străin întâlnit în carieră

05 Feb 2019, 13:44
33
0
EXCLUSIVMarius Măldărăşanu a dezvăluit la ProSport LIVE numele celui mai bun atacant străin întâlnit în carieră

Prezent marţi la ProSport LIVE, Marius Măldărăşanu, fotbalistul cu cele mai multe partide în cupele europene pentru Rapid, a dezvăluit şi numele atacantului pe care-l consideră unic. Deşi a jucat împotriva unor jucători cu profil ofenisiv cu un capital imens de popularitate şi cu o serie de formaţii de top în CV, pentru fostul antrenor de la Astra Giurgiu rămâne pe prima filă a albumului cu adversari de top un singur nume: Dirk Kuyt.

"N-am văzut un atacant mai altruist! Avea simţul porţii, era un prădător, se mişca bine şi în benzi, şi în coasta fundaşilor adverşi. Făcea paravan pentru colegi şi poseda o viteză de reacţie senzaţională. S-a văzut ce a făcut ulterior la Liverpool, în naţionala Olandei. Un atacant complet, de la care orice jucător are ceva de învăţat", a spus Măldărăşanu, la ProSport LIVE.

Ploieşteanul cu licenţă A şi fostul internaţional olandez s-au întâlnit în dubla de vis Rapid - Feyenoord Rotterdam (1-1 în Olanda - Kuyt / Vasilache, 1-0 la Bucureşti - Buga), din sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA. Olandezii câştigaseră trofeul cu doi ani înainte, iar moralul solid pentru duelul cu trupa lui Răzvan Lucescu era generat de o serie incredibilă de opt victorii consecutive în Eredivisie.

La Rapid, Marius Măldărăşanu a câştigat pe parcursul a zece sezoane de două ori titlul, de trei ori Cupa şi de patru ori Supercupa României.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Angajaţii firmei de servicii funerare a Mitropoliei Olteniei s-au fotografiat la o înmormântare, iar selfie-ul lor a devenit viral

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te