Sport / prosport

EXCLUSIVSchimbarea urgentă de care are nevoie naţionala României: "Dacă vrem să ne calificăm la Euro, trebuie să facem asta!"

21 Nov 2018, 11:04
16
0
EXCLUSIVSchimbarea urgentă de care are nevoie naţionala României:

Ionel Ganea (45 de ani), fostul atacant al naţionalei, nu priveşte cu scepticism faptul că România a picat în urna a 4-a la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. "Ganezul" crede că victoria din Muntenegru (1-0) e importantă pentru moralul jucătorilor, dar spune că românii ar trebui să-şi schimbe mentalitatea şi să nu se mai plângă de situaţia în care se află.

Cu 19 goluri marcate sub tricolor, Ganea spune că România ar fi trebuit să mai marcheze contra muntenegrenilor. De altfel, românii n-au ştiut că o victorie la două goluri diferenţă îi ajută să prindă a treia urnă valorică la tragerea la sorţi de pe 2 decembrie. Ganea trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte schimbarea mentalităţii fotbalistului român.

"În primul rând, după părerea mea, contează rezultatul. Am obţinut trei puncte. După gol, ne-am mulţumit. Trebuia să forţăm, să mai marcăm un gol, două. Din moment ce nu am forţat, nu se mai putea marca. Trebuie să respectăm decizia lui Cosmin, faptul e consumat, meciul e terminat. Momentan, atât putem.

E adevărat, dacă ne propunem să ne calificăm trebuie să ne batem şi cu Brazilia. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să nu ne mai plângem atât, cu cine jucăm, pe cine întâlnim. Nu contează. Ce, Germania e mai bună ca noi în momentul de faţă? În momentul de faţă, nu mi se pare. Câte puncte a făcut Germania? Românul când joacă meciuri din astea dă 200%", a spus Ganea, la ProSport LIVE.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Iohannis: Ilan Laufer a picat testul maturităţii, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste. PSD alimentează constant discursul urii

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te