Sport / prosport

EXCLUSIVTandia, magicianul de la Sepsi. Ce nu se ştie despre decarul lui Eugen Neagoe

06 Dec 2018, 17:52
16
0
EXCLUSIVTandia, magicianul de la Sepsi. Ce nu se ştie despre decarul lui Eugen Neagoe

Crescut la Academia lui Sochaux, Ibrahima Tandia (25 de ani) impresionează în Liga 1 Betano, după 18 etape desfăşurate în acest sezon.

Lider al surprizei campionatului, Sepsi Sf. Gheorghe, decarul francez are o libertate totală în jocul echipei sale şi se remarcă mai ales prin faptul că întotdeauna generează panică în defensiva adversă. Dreptaci care poate juca atât în banda stângă sau în spatele atacantului, dar şi vârf împins, Tandia a devenit om esenţial în echipa lui Eugen Neagoe. Într-o intervenţie la ProSport LIVE, fostul vârf de la Universitatea Craiova a scos în evidenţă calităţile francezului născut în Mali.

"E un băiat de mare caracter, uşor de antrenat. Nu vorbeşte foarte mult, e un băiat serios, profesionist. Cred că nu a pierdut niciun antrenament, din luna februarie. Fizic, în acest moment, e foarte bine. Când a venit, când l-am adus, era la un nivel foarte scăzut. Fiind un băiat serios, inteligent, a ajuns la un nivel foarte, foarte bun în acest moment", a spus Eugen Neagoe, la ProSport LIVE. Sepsi Sf.Gheorghe a învins FCSB, scor 4-2 (2-0), miercuri seara, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1 Betano. Tandia a marcat în minutul 54, din lovitură de la 11 metri. Formaţia lui Eugen Neagoe se află pe locul 5, cu 27 de puncte din 18 partide. Înalt de 1,71 m, Tandia are o cotă de piaţă de aproape 500.000 de euro şi a mai jucat la Deportivo Alaves B. Fotbalistul lui Sepsi a evoluat pentru Franţa atât la reprezentativa U16, cât şi la cea U17.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Decizie șocantă a Justiției în cazul unui lider legendar al Europei. Este fără precendent

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te