Sport / prosport

Gigi Becali, dezvăluiri tari! Fotbalistul care l-a enervat la culme: "A făcut scandal în cantonament, s-a îmbătat şi a aruncat cu ţigara. Din cauza lui am pierdut campionatul!"

05 Feb 2019, 13:09
20
0
Gigi Becali, dezvăluiri tari! Fotbalistul care l-a enervat la culme:

Gigi Becali (60 de ani) a dezvăluit, marţi dimineaţă, un episod neştiut cu Gabi Tamaş (35 de ani), pe care-l consideră vinovat pentru pierderea titlului în sezonul 2016/2017.

„Gabi Tamaş e un băiat extraordinar, dar am pierdut campionatul din cauza lui. A făcut scandal în cantonament, s-a îmbătat şi a aruncat cu ţigara. Anamaria mi-a zis «Hai să-l iertăm», Reghe mi-a zis «Hai să-l iertăm». L-am iertat şi am pierdut campionatul.

De acum înainte nu se mai iartă nimic la Steaua. M-am învăţat minte. Ai greşit, trebuie să plăteşti. Cum plăteşti? Te critică Becali la TV şi te face praf şi stai pe bancă”, a spus Becali, la Pro X, referindu-se la a doua experienţă a lui Tamaş la FCSB, când echipa condusă de Laurenţiu Reghecampf a pierdut lupta cu Viitorul pentru titlul de campioană a Ligii 1 Betano.

Apoi, latifundiarul din Pipera i-a închis uşa în nas lui Denis Alibec, pe care-l consideră, de asemenea, un jucător-problemă: „Nu există niciodată posibilitatea ca Denis Alibec să se întoarcă la FCSB. Niciodată în viaţa voastră. La Steaua nu mai vedeţi jucători de acest gen. Cine nu e disciplinat nu mai calcă la Steaua. Cine face acte de indisciplină e aruncat la echipa a doua. Am făcut o greşeală şi am pierdut campionatul. Şi am pierdut şi antrenorul. La Steaua eşti slujitorul Stelei şi al echipei. Nu vii tu să faci ce vrei.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
VIDEO. Imagini greu de privit cu Michael Jackson din timpul audierilor în cazul acuzațiilor de molestare de copii

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te