Sport / prosport

Ilie Năstase se căsătoreşte a cincea oară, la 72 de ani! FOTOCât valorează inelul de logodnă şi când va avea loc nunta

11 Jan 2019, 15:01
14
0
Ilie Năstase se căsătoreşte a cincea oară, la 72 de ani! FOTOCât valorează inelul de logodnă şi când va avea loc nunta

Ilie Năstase a luat o decizie importantă: se căsătoreşte pentru a cincea oară, la 72 de ani. Fostul număr unu mondial a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ioana Simion, cu 29 de ani mai tânără, anunţă Telekom Sport.

Nunta va avea loc pe 8 august 2019, la un an distanţă de ziua în care cei doi s-au cunoscut sau, ca variantă de rezervă, pe 19 iulie, chiar de ziua fostului tenismen. Potrivit Telekom Sport, Năstase i-a dăruit alesei sale un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro.

Ilie Năstase s-a căsătorit prima dată în 1972, cu Domique Grazia, un model franco-belgian care i-a dăruit o fiică, Nathalie. Mariajul a durat 10 ani, iar la doi ani de la divorţ "Nasty" a făcut din nou legăminte, alături de actriţa americană Alexandra King, iar împreună, cei doi au adoptat doi copii - Charlotte şi Nicholas. În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, pe care o cunoscuse cu opt ani în urmă, la un concert al lui Sting în România, cei doi devenind părinţii Alessiei şi a Emmei Alexandra. Năstase a divorţat dn nou, în 2010, iar în 2013 şi-a refăcut viaţa alături de modelul Brighitte Sfăt, cei doi având un mariaj de 8 ani.

Divorţul dintre Năstase şi Sfăt a ţinut prima pagină a tabloidelor, însă, acum, fostul tenismen şi senator pare a-şi fi găsit, din nou, liniştea şi fericirea.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Vocile BanatuluiMulti medici stomatologi in Romania, putini pacienti in cabinete

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te