Sport / prosport

Noul comandant al CSA Steaua, planuri pentru revenirea Stelei în Liga 1! Anunţul despre palmares + în ce stadiu se află lucrările la stadionul Steaua

06 Dec 2018, 18:44
17
0
Noul comandant al CSA Steaua, planuri pentru revenirea Stelei în Liga 1! Anunţul despre palmares + în ce stadiu se află lucrările la stadionul Steaua

Noul comandant al CSA Steaua, Pompiliu Bixi Popescu, a vorbit despre soarta echipei în viitor, despre o metodă ca echipa să fie acceptată în prima ligă a României, dar şi despre juristul Florin Talpan.

După ce a ratat promovarea în Liga 3 în faţa Rapidului, Steaua va încerca din nou promovarea, iar obiectivul rămâne revenirea în Liga 1 Betano: ”Cu echipa de fotbal dorim să facem promovare în Liga a 3-a, a 2-a şi apoi în Liga 1. Ne gândim de pe acum la Liga I să putem asigura cadrul organizatoric pentru funcţionarea echipei. Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului. Încercăm să facem nişte întăriri în iarnă pentru ce urmează, pentru play-off, pentru anul viitor. Aşteptăm cu nerbădare construirea noului stadion, pentru că acolo vom avea o multitudine de spaţii care să ne asigure desfăşurarea activităţilor specifice clubului”, a declarat Bixi Pompiliu Mocanu, conform TelekomSport.

ProSport a stat de vorbă cu fostul şef de serviciu de la CSA Steaua despre cum era sabotat "din interior" Florin Talpan: "Da, să nu fie ajutat în procesul cu FCSB. El (n.r. – Talpan) îmi spunea: „Vasile, hai să ne unim...“. Eu îi răspundeam: „Băi, Florin, tu eşti jurist, eşti acoperit. Dar eu ce fac? Ăştia-mi dau cu şutul! Mă lasă cu familie, cu copii... Nu pot să fac asta. Dar te susţin“. Comandantul (n.r. – Petrea) spunea: „Bă, să nu-l mai prind pe Talpan pe la tine pe la birou!“. Îi răspundeam: „Domnule comandant, ce să-i fac? Vine şi el să-mi spună păsurile“. Dar v-am povestit, în şedinţe îl făcea cu ou şi cu oţet pe Talpan", declara Colonelul Vasile Tânjală, şef de serviciu la CSA Steaua din 1998 până în 2017.

Noul comandant de la CSA Steaua a vorbit şi despre Florin Talpan: ”Sunt de principiu să lucrez cu materialul clientului. Pe măsură ce mă voi lămuri vizavi de capacitatea fiecăruia dintre noi, o să iau măsurile necesare. Ca să schimbi ceva trebuie să ai cu ce să înlocuieşti. (n.r. Se complică lucrurile în privinţa mărcii Steaua?) Nu cred că se complică. Avem un consilier juridic-şef care face demersurile necesare astfel încât să poată duce lupta în intanţă pentru obţinerea palmaresului”.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
China câștigă războiul cu Donald Trump. Veste dezastruoasă din Statele Unite. Economia este în picaj

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te