Sport / prosport

Simona Halep, mesaj care spune totul despre atitudinea unei campioane. Cuvintele transmise la plecarea de la Indian Wells

13 Mar 2019, 18:41
12
0
Simona Halep, mesaj care spune totul despre atitudinea unei campioane. Cuvintele transmise la plecarea de la Indian Wells

Învinsă de Marketa Vondrusova în faza optimilor de finală, Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a părăsit Indian Wells cu un mesaj motivaţional, postat pe twitter.

"Eşecul doare atunci când dai 100% din ce ai în tine. Dar contează doar cum înveţi, cum te ridici din nou şi cum joci următorul meci. Mulţumesc, Indian Wells, pentru un turneu minunat ca întotdeauna", a fost mesajul Simonei, transmis în dimineaţa de după înfrângerea cu jucătoarea din Cehia.

La conferinţa de presă susţinută imediat după meci, Simona a fost sinceră şi şi-a dezvăluit sentimentele: "Înfrângerile sunt mai uşoare în acest moment, dar sunt foarte dezamăgită şi supărată. După mult timp, am plâns în vestiar pentru că am pierdut un meci. Dau 100% la fiecare turneu, de asta sufăr atunci când pierd. Am simţit că trebie să plâng, să mă descarc.

Cred că e un lucru bun că sufăr după fiecare înfrângere. Mi-am găsit târziul ritmun, dar am simţit că pot câştiga. Am comis multe greşeli, iar ea a dominat meciul în multe momente. Cred că am fost prea defensivă astăzi, am alergat prea mult", a declarat fostul lider mondial, la conferinţa de presă.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Câinii poliţişti din România, antrenați cu înlocuitori de droguri

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te