Sport / gsp

VIDEO + FOTO Amorțiți 88 de minute, spectacol pe final și în prelungiri: 5 goluri în meciul care a dat a 4-a semifinalistă din Cupa României

13 Mar 2018, 20:15
5
0
VIDEO + FOTO Amorțiți 88 de minute, spectacol pe final și în prelungiri: 5 goluri în meciul care a dat a 4-a semifinalistă din Cupa României

FC Botoșani s-a calificat în semifinalele Cupei României la capătul unui meci extrem de spectaculos. Gazdele au condus de două ori, dar ieșenii au reușit să revină de fiecare dată. Golul lui Axente din minutul 111 a fost însă decisiv, iar Botoșani merge în semifinale, acolo sunt deja Craiova, Hermannstadt și Gaz Metan.

Primele 88 de minute au fost destul de lipsite de spectacol, asta și din cauza terenului foarte greu. Puțini se așteptau ca până la finalul meciului să se înscrie, remiza albă fiind foarte probabilă.

Golubovici a deschis scorul în minutul 89 pentru Botoșani, însă Andrei Cristea a egalat peste doar un minut. Jocul a intrat în prelungiri, unde s-a mai marcat de 3 ori.

Mihai Roman a readus-o pe FC Botoșani în avantaj în minutul 95, dintr-un penalty, dar același Cristea a egalat în minutul 107. Arbitrul George Găman a mai acordat un penalty, pe care Axente l-a transformat și și-a dus echipa în penultimul act al competiției.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Despărţirea anului în showbiz: Şi-au spus adio după o relaţie lungă!

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te