Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Bătălia camerelor foto: Huawei Mate 20 Pro vs Samsung GALAXY Note9 vs Sony Xperia XZ3 vs Xiaomi Mi Mix 3

05 Feb 2019, 10:40
36
0
Bătălia camerelor foto: Huawei Mate 20 Pro vs Samsung GALAXY Note9 vs Sony Xperia XZ3 vs Xiaomi Mi Mix 3

Am ajuns la articolul 6 pe tiparul de confruntare între telefoane mobile din categoria premium. Am zis că nu ar strica să facem o mică recapitulare înainte de a vedea cum s-au descurcat Huawei Mate 20 Pro, Samsung GALAXY Note9, Sony Xperia XZ3 și Xiaomi Mi Mix 3.

Am avut și un articol pe tiparul Ghicește smartphone-ul cu o competiție deschisă între OnePlus 6, Samsung GALAXY S9 Plus, Huawei P20 Pro, HTC U12 Plus și Sony Xperia XZ2 (peste 90 de comentarii pe cele 2 articole). A fost o idee interesantă, dar nu o să reiau acest format.

Huawei Mate 20 Pro a impresionat pe cei ce ne citesc la fotografiile pe timp de noapte și a fost câștigător detașat, să vedem dacă este capabil să repete figura bună de acolo.

Revin la subiectul articolului și rezultatele obținute într-un test comparativ de către Huawei Mate 20 Pro, Samsung GALAXY Note9, Sony Xperia XZ3 și Xiaomi Mi Mix 3. Mai întâi să redescoperim ce încorporează fiecare dintre cele 4 smartphone-uri la nivel de cameră foto și video. Am făcut o mică încălzire cu 4 clipuri video.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Holograf revine la Oradea la finalul lunii februarie

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te