Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Cum este să lucrezi în centrele de cercetare – dezvoltare Siemens din România

04 Feb 2019, 13:46
42
0
Cum este să lucrezi în centrele de cercetare – dezvoltare Siemens din România

Nu știu câți dintre voi cunosc faptul că Siemens are în prezent în țara noastră centre de cercetare- dezvoltare în București, Brașov și Cluj-Napoca. Aici lucrează aproximativ 500 de angajați și sunt deschiși spre a-și mări echipa din România.

Centrele livrează servicii pentru dezvoltarea de produse în zonele hardware, software şi inginerie, grupurile de cercetare din Braşov având un impact major în domenii precum Business Analytics & Monitoring, Electronics, Imaging & Computer Vision şi Cyber-Security.

R&D-ul pe care Siemens îl face pe plan local acoperă domenii diverse, aspecte legate în mod clar de digitalizare cu aplicare în domeniul medical, energie, industrie, smart city.

Aici, sunt poziții deschise dedicate pentru ingineri, matematicieni sau dezvoltatori software. Cunoștințele pe care fiecare angajat le aduce din domeniul său de interes ajung a fi transpuse în produse software & hardware.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Nu ne mai ademeniți cu „salariu motivant”, „echipă dinamică” și „posibilități de avansare în carieră”! 6 formulări inepte din anunțurile de job

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te