Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Linia de telefoane mobile Energizer în România

12 Mar 2018, 08:29
16
0
Linia de telefoane mobile Energizer în România

Avenir Telecom este distribuitor al Energizer în țara noastră. Suntem prima țară din Europa în care noile telefoane mobile ajung pe canal oficial.

Sunt conștienți că le este greu ca din punct de vedere tehnologic să lupte cu numele mari din industrie și încearcă să iasă în evidență prin trei aspecte:

Raportul preț / specificații; Telefoane mobile cu Android și rezistență sporită la intemperii; Baterii mari pe unele modele spre a obține o autonomie cât mai bună.

Cap de listă este Energizer HARDCASE H550S cu baterie de 4000 mAh, procesor MediaTek octa-core, 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, display de 5.5 inch cu rezoluție HD și protecție Corning Gorilla Glass 3, certificare IP68 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful, port USB type-C, cameră principală de 13 Megapixeli, cameră frontală de 8 Megapixeli, rezistă la căderi de până la 1.5 metri. Preț – 1799 lei.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
SIMONA HALEP. Șansă uriașă pentru Simona Halep: a scăpat de 2 adversare complicate și are un traseu favorabil pentru calificarea în finală! Toate calculele

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te