Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Răspunsul Digi România cu privire la creșterea tarifelor pe telefonia mobilă, internet fix și cablu TV

11 Jan 2019, 13:08
17
0
Răspunsul Digi România cu privire la creșterea tarifelor pe telefonia mobilă, internet fix și cablu TV

Digi a realizat o ajustare a tarifelor pe internet fix și cablu TV, dar și pe abonamentele de telefonie mobilă. Avem și o reacție oficială pe site-ul companiei.

“Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaţilor noștri prin îmbogăţirea ofertei de servicii de comunicaţii electronice fixe și mobile.

Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaţionale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Militarii din R.Moldova, pregătiţi să acţioneze în zonele afectate de ninsori

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te