Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Samsung Galaxy A8 2018 – review

12 Mar 2018, 22:54
7
0
Samsung Galaxy A8 2018 – review

Samsung a simplificat denumirile pentru gama sa de smatphone-uri midrange. Nu mai avem mai multe serii A, ci una singură. Sud-coreenii nu s-au oprit totuși doar la un model, ci au ales să aducă alături de Samsung Galaxy A8 2018 și varianta Plus, exact cum procedează deja de câteva generații cu flagship-urile din gama S.

În cutia de retail primim, pe lângă smartphone, un încărcător pe USB, un cablu USB Type-C – USB 2.0, căști de tip in-ear, agrafă pentru accesul la sloturile sim și cardul microSD, ghid rapid de utilizare și certificat de garanție. Deși modelul Samsung Galaxy A8 2018 din pachet este de culoare neagră, toate accesoriile sunt albe:

Formatul 18.5:9 pe care îl aduce Samsung Galaxy A8 2018 pentru ecran își arată primele avantaje încă după primul contact. Lățimea smartphone-ului este cu mult mai mică decât te-ai aștepta de la un terminal cu o diagonală a ecranului de 5.6 inch. Asta face ca telefonul să se așeze foarte confortabil în palmă, fiind astfel mult mai greu de scăpat din mână. Și asta cu toate că gripul oferit de spatele plat și sticla ce-l acoperă nu este deloc ridicat, ba din contră.

Designul se aseamănă destul de tare cu rudele nobile din gama S8, diferența majoră fiind dată de ecranul plat și nu curbat către laterale.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Ce se alege de Dinamo? Un om important l-a anunţat pe Negoiţă că pleacă de la echipă: "Am şi eu limitele mele!"

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te