Știință/Tehnologie/Istorie / giz

Samsung Galaxy A9 2018 review – telefon mid-range cu patru camere foto

05 Dec 2018, 16:49
37
0
Samsung Galaxy A9 2018 review – telefon mid-range cu patru camere foto

Samsung Galaxy A9 2018 este un telefon atractiv din multe puncte de vedere, deoarece oferă o ambițioasă cameră foto cu patru senzori, un ecran mare, memorie și stocare internă cu capacități generoase, precum și o carcasă elegantă, însă nu se ridică la înălțimea așteptărilor tocmai la capitolul captură foto și este penalizat de alte mici probleme care, coroborate cu un preț prea ridicat la momentul lansării, îl împiedică să se facă remarcat și să rivalizeze cu ofertele de top accesibile oferite de rivalii precum Huawei, OnePlus sau Xiaomi sau chiar cu modelele puțin mai vechi ale companiei, precum Galaxy S8 Plus.

Samsung nu experimentează pentru prima oară cu un model al gamei Galaxy A. De fapt, chiar primul model al acestei game, care a fost lansat sub numele Galaxy Alpha în 2014, a fost folosit pentru a testa reacția pieței la mult-dorita schimbare de design care era frecvent cerută pe atunci de către cumpărătorii telefoanelor Samsung.

În cazul de față, Galaxy A9 2018 aduce pe piață prima cameră foto cu patru module pentru captură, trei fiind utilizați pentru fotografia standard, zoom și ultrawide în timp ce al patrulea nu este accesibil în mod direct, deoarece măsoară doar adâncimea scenei, Samsung testând astfel tehnologiile noi pe care probabil le vom vedea pe viitoarele telefoane Galaxy S10.

Oferta gamei Galaxy A din acest an a fost cam ciudată și mai fragmentată decât de obicei. După o interesantă pereche Galaxy A8/A8+, care a ținut locul apreciatelor Galaxy A5 și Galaxy A7 din generația anterioară din 2017, Samsung a lansat doar o neinspirată pereche Galaxy A6/A6+ 2018, care par mai degrabă modele din gama J, și a așteptat până în octombrie pentru completarea ofertei cu modelele Galaxy A7 și Galaxy A9. Probabil că sud-coreenii vizează perioada cumpărătorilor de Crăciun, însă cei care au vrut să cumpere un telefon Samsung din gama intermediară în cursul acestui an nu au avut prea multe opțiuni la dispoziție.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Liviu Dragnea face acuzații grave! Cine l-ar vrea scos de la șefia Camerei Deputaților

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te