Știință/Tehnologie/Istorie / gadget

Samsung GALAXY Note9 – review

06 Dec 2018, 06:49
26
0
Samsung GALAXY Note9 – review

Este smartphone-ul ce l-am folosit pe post de daily driver în ultimele trei luni și am reușit să găsesc un scurt moment în a aduna impresiile formate în materialul de față, un review care să-l prezinte cât mai bine.

Seria Note ne-a adus conceptul de smartphone cu ecran mare și nu doar că au venit cu o idee, dar au reușit să o transforme în succes comercial. Am avut și o telenovelă legată de GALAXY Note7, dar Samsung a intrat în istorie pe partea de marketing în ce privește revenirea după o criză majoră. Note8 nu a mai avut probleme cu acumulatorul, iar la Note9 nu s-a ajuns la o situație de gen. Cred că au avut emoții de fiecare dată, dar atenția dată pe partea de baterie, testarea extensivă îi va scuti de astfel de situații.

Samsung GALAXY Note9 pot spune că a devenit și atractiv ca și cost de comercializare. Îl găsiți pe la 3400 – 3500 lei, iar prin promoția cashback se duce în jurul a 3000 lei, aș spune că se transformă ușor, dar sigur în best-buy, păstrez afirmația și pentru Samsung GALAXY S9 și S9 Plus.

Note9 nu a fost o revoluție în materie de design ci mai degrabă o evoluție față de generația anterioară. Cei ce foloseau Samsung GALAX Note8 aveau un singur motiv să treacă pe Note9 – bateria de 4000 mAh față de 3300 mAh la modelul anterior. Stylus-ul cu bluetooth și poziționarea mai bună a senzorului de amprentă nu sunt chestii cu adevărat majore, nici măcar la nivel de cameră nu aș spune că sunt diferențieri majore. Acum vă dați seama că Note9 se descurcă mai bine în low-light, dar nici Note8 nu se află prea departe ca rezultate obținute. De fapt aici avem o problemă pentru companiile ce activează pe piața de telefoane mobile, este din ce în ce mai greu să vii cu chestii majore care să-l facă pe utilizator să scoată bani din portofel pentru noua iterație.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Lacrimi de tristeţe şi de bucurie la elogiul funerar al lui George W. Bush pentru tatăl său VIDEO

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te