Știri / adevarul

5 exerciţii simple de yoga care înlătură durerea de spate în 15 minute

07 Jun 2017, 05:13
6
0
5 exerciţii simple de yoga care înlătură durerea de spate în 15 minute

Simptomele pot apărea uşor şi sunt simţite mai mult în timpul nopţii, în timpului strănutului sau râsului. Acestea includ dureri de-a lungul spatelui până la coapse şi gambe, senzaţie de amorţeală şi slăbiciune musculară sau sentimente de „ace“ la nivelul picioarelor.

Profesorul de yoga acreditat internaţional Dana Ţupa consideră că o serie de 5 posturi de yoga, practicate timp de 15 minute, pot înlătura foarte uşor durerea nervului sciatic şi ne pot pot reda imediat vitalitatea şi mobilitatea de care avem nevoie.

Aşază-te cu picioarele întinse şi palmele pe podea. Întinde picioarele şi spatele, inspiră adânc. Este o poziţie de bază în yoga, care va întinde şi relaxa picioarele, va activa partea inferioară a spatelui şi va îmbunătăţi fluxul sanguin, cu efecte pozitive nervului sciatic, explică cunoscutul profesor de yoga.

Culcă-te pe abdomen cu mâinile pe lângă corp şi ridică picioarele, braţele şi pieptul. Depărtează picioarele în exterior şi interior, repetând acţiunea. Cu grijă, adu corpul în poziţia iniţială.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Hagi îşi desfiinţează naşul: atac virulent, în premieră, la Gigi Becali

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te