Știri / adevarul

Cine l-a înlocuit pe Alex Velea la „Acces Direct“: „Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale“

11 Jan 2019, 15:46
12
0
Cine l-a înlocuit pe Alex Velea la „Acces Direct“: „Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale“

După ce la începutul săptămânii, în prima ediţie a noului sezon, Simona Gherghe a anunţat plecarea lui Alex Velea de la „Acces Direct“, trustul l-a introdus în rolul de co-prezentator al emisiunii pe unul din componenţii trupei Alb Negru, Andrei Ştefănescu (41 de ani), care în ultimii ani a apărut în mai multe show-uri ale postului Antena 1.

Se pare că această idee i-a aparţinut lui Dan Capatos (45 de ani), prezentatorul show-ului de noapte „Xtra Night Show“, după cum chiar el a afirmat: „Ştie toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ştefănescu. El intră doar pe părţile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o şefii şi au plasat-o la Acces Direct“.

Astfel, Andrei Ştefănescu va prezenta doar părţile de divertisment ale emisiunii, artistul considerând că nu i s-ar potrivi cazurile sociale: „Am avut două apariţii până acum. A fost drăguţ. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale. Îţi dai seama cum aş arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aş face faţă să stau să discut...“.

Andrei Ştefănescu, recent întors de la filmările pentru „Asia Express: Drumul Elefantului“, face parte din trupa Alb Negru, alături de Kamara. El este cunoscut şi pentru participările sale alături de Liviu Vârciu în emisiuni ale Antenei 1, precum „Asia Express“, „Poftiţi la Nea Mărin/Poftiţi pe la noi“, dar şi pentru rolul de prezentator în cadrul show-ului „iUmor“.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
A început "curăţenia" la încă o echipă din Liga 1. Nouă jucători daţi afară, printre care şi două foste mari speranţe ale fotbalului românesc

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te