Știri / specialarad

Coincidențe și „Surzeala Tronurilor”. CTP modifică traseul liniei 19, la cererea călătorilor… dar să nu vă bucurați degeaba!

31 Aug 2016, 11:20
14
0
Coincidențe și „Surzeala Tronurilor”. CTP modifică traseul liniei 19, la cererea călătorilor… dar să nu vă bucurați degeaba!

Compania de Transport Public prelungește traseul liniei de autobuz 19. Modificarea va intra în vigoare la data de 1 septembrie și a fost făcută la cererea călătorilor. Vestea ar bucura mulți arădeni, dar din păcate nu e vorba de Arad, ci de Cluj-Napoca. La ei se poate… la noi, cei din conducerea CTP sunt „surzi”.

Primim, în continuare, scrisori de la cititorii noștri care încă mai speră să primească vești bune din partea CTP Arad. Primim, de asemenea, comentarii peste comentarii la aricolele legate de subiectul liniei 19. Toate au același mesaj: călătorii vor prelungirea liniei 19 până la Fortuna (rezultând traseul Fortuna – Piața UTA – Spitalul Județean – Kaufland – Podgoria – Billa/Zona 2-3 – Subcetate – Aradul Nou – Sânicolaul Mic) și prelungirea orarului până la ora 22. Motivul este simplu: foarte mulți arădeni folosesc acest mijloc de transport în comun pentru a ajunge la locul de muncă, respectiv, seara, acasă, doar că draga noastră Companie de Transport Public Arad nu mișcă niciun deget. Înainte, măcar, ne-au răspuns la scrisori, însă la ultimul e-mail trimis din partea redacției Special Arad n-a mai venit niciun răspuns. Au rămas fără idei pentru minciuni. Oricum, au precizat de câteva ori că nu sunt în stare să facă nimic. Ei au formulat-o mai elegant, dar ideea este aceeași. Spuneau că o astfel de decizie depinde de Consiliul Local Municipal. Fie consilierii sunt nesimțiți și nu au băgat în seamă propunerea, fie nimeni din partea CTP-uui nu a înaintat cererea călătorilor spre votul CLM-ului. Nu am auzit de niciun proiect de hotărâre în acest sens, deci a doua variantă pare mai plauzibilă. De altfel, un arădean a trimis o sesizare inclusiv Primăriei… dar ca să vezi, a primit un răspuns care părea un copy-paste după răspunsurile inutile ale CTP-ului, publicate pe Special Arad!

De altfel, cei de la CTP n-au ezitat să insereze în argumentele evocate opinia lor cum că un astfel de traseu lung nu ar fi rentabil pentru Companie… arădenii din cartierul Sânicolaul Mic și Micălaca tind să îi contrazică.

16 comentarii la articolul Cititorii Special Arad gândesc în locul Companiei de Transport Public, iar CTP experimentează cu jumătăți de măsură. Linia 19, eterna problemă…

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Tragedie: un tânăr de 28 de ani a murit, după ce a intrat direct în râu cu maşina

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te