Știri / libertatea

Dovadă supremă a iubirii: mi-a iertat infidelitatea…

01 Sep 2016, 10:41
18
0
Dovadă supremă a iubirii: mi-a iertat infidelitatea…

Am greșit față de iubitul meu, dar el, până la urmă, m-a iertat. Am primit astfel o a doua șansă la fericire și sunt decisă să profit de ea. Vladimir nu va regreta niciodată gestul minunat pe care l-a făcut, căci nu meritam nici măcar o fărâmă din dragostea lui!

Lucrez ca manichiuristă într-un salon de înfrumusețare. Sunt o fată normală din toate punctele de vedere, și insist pe acest lucru pentru a demonstra, prin povestea mea, că lucruri minunate i se pot întâmpla oricui, nu trebuie să fii o persoană specială. Am 1,60 m, 55 kg, un chip comun și un corp proporționat, fără nimic care să sară în ochi. și nici din punct de vedere intelectual nu ies cu nimic în evidență: nu sunt o intelectuală rasată, dar nici o proastă nu sunt…

Mă aflu într-un local de soi însoțită de iubitul meu, Vladimir. Ne aflăm în pragul despărțirii. A aflat de modul josnic și perfid în care l-am înșelat și s-a hotărât să renunțe la mine, deși suntem iubiți de cinci ani. Practic, nici nu știu de ce a mai trebuit să venim aici. îmi comunicase prin e-mail, în urmă cu o lună, pe când se afla în misiune, și mi-o repetase cu o zi înainte, la telefon, că știe tot și că nu se aștepta la ceva așa urât din partea mea. și chiar așa era: îl înșelasem. N-am putut rezista tentației, am fost slabă.

— Cât se poate, dată fiind situația în care mă aflu, îi răspund fără să am puterea de a-l privi în ochi. Tu?

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Ai curaj? 10 filme horror de evitat înainte de culcare

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te