Știri / libertatea

EXCLUSIVDeputata Ioana Bran a purtat o haină de 10.000 de euro. Cusută cu fir de aur și cu blazonul unei familii faimoase

04 Nov 2017, 13:25
32
0
EXCLUSIVDeputata Ioana Bran a purtat o haină de 10.000 de euro. Cusută cu fir de aur și cu blazonul unei familii faimoase

Un kimono crem, cu fir de aur, inspirat din teatrul kabuki (teatru tradițional japonez). A fost surpriza pe care designerul nipon Nokuabi Tomita i-a făcut-o unei deputate de la noi. Ioana Bran a purtat un kimono cu fir de aur, de 10.000 de euro.

Designerul Nobuaki Tomita a avut recent o prezentare a kimonourilor sale la reședința ambasadorului Japoniei la București. A adus cele mai bune kimonouri din colecțiile sale și le-a îmbrăcat pe invitatele din sală. Alături de soțiile de ambasadori care au fost îmbrăcate cu diferite kimonouri a fost și Ioana Bran, deputat de Satu- Mare, secretar al Camerei Deputaților. Ioana Bran a purtat un kimono cu fir de aur a cărui valoare se ridică la 10.000 de euro.

Kimonoul purtat de Ioana Bran este un kimono inspirat de teatrul kabuki. Are imprimeu floral, reprezentand bujori, ei fiind blazonul Ichikawa. Aceasta este una dintre cele mai faimoase familii de actori de teatru kabuki din Japonia. Valoarea kimonoului este dată de țesătura realizată cu fir de aur, ce se regăsește atât pe kimono, cât și pe obi (brâu).

Nobuaki Tomita, cel mai cunoscut designer de kimonouri din lume, se află pentru pentru prima dată în România. A realizat kimonouri pentru actori din 2.000 de filme și seriale japoneze. Joi, 2 noiembrie, el a organizat o paradă de kimonouri care au fost prezentate de studenți ai Universității Româno- Americane, băieți și fete. În cadrul acestei parade au fost prezentate și kimonouri de curtezane (modele cu o greutate d 8 kilograme, cu multe straturi, din mătase naturală și cu fire de aur) a căror valoare poate ajunge și la 200.000 de euro.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Dică ştie ce l-ar ajuta pe Alibec să-şi revină: "I-ar da încredere mult mai mare!" Convocarea la naţională, lacrimile de pe bancă şi un transfer: "Depinde foarte mult de el"

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te