Știri / specialarad

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală

07 Feb 2019, 20:06
18
0
Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp, scrie News.ro.

Noua facilitate le permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenţionau, fie pentru a corecta anumite greşeli.

Ştergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Pentru a şterge un mesaj, utilizatorul trebuie să apese pe acesta şi să aleagă opţiunea Remove. Apoi, va avea de ales între a şterge mesajul doar din aplicaţia sa sau a-l şterge din fereastra tuturor destinatarilor.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
FOTBAL. Luceafărul Oradea, victorie în amicalul cu Cetate Deva

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te