Știri / digi24

FOTBAL. Luceafărul Oradea, victorie în amicalul cu Cetate Deva

07 Feb 2019, 20:06
27
0
FOTBAL. Luceafărul Oradea, victorie în amicalul cu Cetate Deva

Luceafărul Oradea a obținut prima victorie din această iarnă în meciurile amicale. După perioada de pregătire centralizată din Băile Felix, elevii lui Cristian Lupuț s-au impus cu 3-1 în fața formației de liga a treia Cetate Deva.

Singurul gol al primei reprize a fost marcat de Vasile Pop, în minutul 15. În partea a doua a confruntării pentru Luceafărul au mai punctat atacanții Ludușan și Paraschiv, în timp ce golul de onoare a oaspeților a fost înscris de Muscă.

Cu excepția lui Patrick Peter, care a suferit o accidentare, tehnicianul orădean a rulat tot lotul aflat la dispoziție. Dintre nou-veniți, cei mai activi au fost chinezul Lu Yuefeng și belgianul Alan Wanya.

În acest intersezon, "luceferii" au mai disputat un meci de pregătire, pierdut cu 0-4 în fața echipei din Debrețin, componentă a primei ligi din țara vecină.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea să o susțină pe Kovesi pentru șefia Parchetului European, spune un deputat german. Ministrul Toader promite, în schimb, să o blocheze

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te