Știri / libertatea

FOTO EXCLUSIV/ Expoziție de feline la Romexpo. Peste 250 de pisici de rasă din toată lumea vor putea fi admirate în acest weekend

04 Nov 2017, 14:45
13
0
FOTO EXCLUSIV/ Expoziție de feline la Romexpo. Peste 250 de pisici de rasă din toată lumea vor putea fi admirate în acest weekend

Expoziție de feline la Romexpo în acest weekend. Peste 250 de pisici de rasă din toată lumea vor putea fi admirate, la Expoziţia Internaţională Felină de Toamnă – SofistiCAT.

Expoziţia, deschisă în ambele zile între orele 10,00 – 17,00, va avea ca punct culminant concursul „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor ‘întrece’ pentru un loc pe podium în faţa unui juriu internaţional.

Sâmbătă, organizatorii s-au gândit la un concurs special, intitulat „Full Moon Dark Cats”, unde pisicile negre se vor întrece pentru titlul de „cea mai frumoasă şi mai neagră ca noaptea”. Un bilet de intrare costă 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Pe durata expoziţiei se va desfăşura şi campania „Arată că îţi pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii, în bani sau hrană, pentru animalele din adăposturi, iar organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate spre adopţie.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
O britanică riscă pedeapsa cu moartea în Egipt, după ce a fost prinsă cu analgezice în bagaj

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te