Știri / adevarul

Klaus Iohannis anunţă, de la 18.30, noul său purtător de cuvânt

31 Aug 2016, 18:11
16
0
Klaus Iohannis anunţă, de la 18.30, noul său purtător de cuvânt

Şeful statului va anunţa, de la 18.30, noul său purtător de cuvânt, după ce timp de peste un an această funcţie nu a fost ocupată.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat la 23 aprilie 2015 decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, la 21 aprilie, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

„Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Prima reacţie a managerului Spitalului Floreasca, după demisia celor 17 medici de Urgenţe

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te