Știri / adevarul

Lovitura zilei: Mirel Rădoi s-a dus în echipa lui Burleanu! Ce funcţie va ocupa şi de ce i-a întors spatele lui Lupescu

13 Mar 2018, 20:37
5
0
Lovitura zilei: Mirel Rădoi s-a dus în echipa lui Burleanu! Ce funcţie va ocupa şi de ce i-a întors spatele lui Lupescu

Vorbim despre naţionala cel mai de succes al României, una care, în acest moment, e pe primul loc în preliminariile pentru Euro 2019, turneu ce va fi găzduit de Italia şi de San Marino (16-30 iunie 2019).

Cu patru jocuri rămase de disputat, trupa pregătită de Daniel Isăilă e la trei puncte de Bosnia şi la patru de Portugalia, cu precizarea că bosniecii au un meci mai puţin, iar lusitanii chiar două.

Venirea lui Rădoi în echipa lui Burleanu se întâmplă în contextul în care, în 2010, fostul „închizător“ a renunţat la naţională, după ce Lupescu, pe atunci la FRF, a criticat prestaţia lui Mirel după o înfrângere a României cu Franţa, scor 0-2. Atunci, „Kaiserul“ a spus că Rădoi e în scădere, deoarece joacă în Asia, la Al-Hilal. Replica lui Rădoi a venit imediat: „Lupescu a spus că sunt în scădere? În scadere de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al-Hilal după câteva luni! Poate e el selecţioner şi eu nu ştiu“.

Telekom Sport a anunţat acum ştirea numirii lui Rădoi în funcţia de director sportiv al naţionalei U-21. Sursa citată l-a întrebat pe fostul internaţional, dacă decizia sa de a merge în echipa lui Burleanu a fost, de fapt, o lovitură dată lui Lupescu. „Nu mă intereseaza acest. Se poate specula, însă eu ştiu de ce am acceptat. Eu sunt aici pentru a ajuta fotbalul şi pentru a face ce gândesc eu, indiferent dacă va rămâne Răzvan Burleanu sau va fi Lupescu“.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
LIVE BLOG Liga CampionilorManchester United – FC Sevilla şi AS Roma – Şahtior Doneţk, de la 21:45. Echipele probabile

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te