Știri / adevarul

Peste 8.000 de persoane aşteptate la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Cât costă abonamentele

11 Jan 2019, 15:46
19
0
Peste 8.000 de
persoane aşteptate la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Cât costă abonamentele

Cel puţin 12 trupe de top din ţară şi de peste hotare vor concerta la Stonebird. După cum spune Mihai Capet, unul dintre organizatori, „peste 8000 de fani din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi în cele trei zile ale festivalului Stonebird, dublu faţă de ediţia din 2018. Cinci trupe au confirmat deja prezenţa.

Vor concerta trupa Bună Seara, Prieteni (avându-i în componenţă pe consacraţii Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică), trupa Bucovina, precum şi trei formaţii ce au concertat şi anul trecut: ZOB, Alex Calancea Band şi The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa”.

Vor fi două scene la festival, iar pe 10 august va fi organizat un cros umanitar contra unei taxe modice. Banii strânşi la cros vor fi donaţi pentru o cauză nobilă.

„Suntem foarte bucuroşi să participăm la a doua ediţie a festivalului “Stonebird”, care a beneficiat de un public extrem de inimos anul trecut, atât din ţară, dar şi de peste hotare. Acesta este un semn că lineup-ul a fost unul de excepţie, la fel cum se prefigurează şi în acest an. Chiar ne gândeam la faptul că şi festivalul Woodstock a debutat într-un fel asemănător, iar în timp a devenit cel care a schimbat cu adevărat lumea, lucru care sunt sigur că se va întampla şi cu Stonebird, care a început deja ”să-şi desfacă aripile” ”, a declarat pentru Adevărul Cristi Minculescu.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Ministerul Public anunţă un control al cauzelor la care se face referire în presupusele înregistrări de la DNA Oradea

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te