Știri / adevarul

România şi Egipt au înfiinţat Camera de Comerţ

15 Mar 2019, 14:19
8
0
România şi Egipt au înfiinţat Camera de Comerţ

Camera de Comerţ Bilateral România- Egipt este considerată pentru ţara noastră o poartă de deschidere către lumea arabă şi Africa, dar şi a Egiptului către Uniunea Europeană.

"Este încă o cărămidă pusă la clădirea zidului relaţiei celor două ţări. Relaţiile noastre au început cu mult timp în urmă, în istorie şi se tot îmbunătăţesc, devin tot mai apropiate, în special pe partea de comerţ", a declarat E.S. Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, ambasadorul Egiptului în România.

"Beneficiile sunt multiple (..) sunt tratate semnate şi vine să completeze întreg ansamblu care poate să perfecteze evoluţia viitoarelor relaţii de afaceri", a afirmat, la rândul său Marius Niculae, director în cadrul Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România.

Cu o populaţie de aproape 100 de milioane de locuitori, Egiptul este o piaţă atractivă pentru investitorii români, în diverse domenii. În 2018, valoarea comerţului bilateral dintre Egipt şi România a ajuns la 918 de milioane de dolari, Egiptul devenind principalul partener comercial al ţării noastre în regiune.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
Concurs pentru participarea la şcoala de vară „Gheorghe Crăciun“: se caută tineri prozatori

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te