Știri / digi24

Scandalul apei cu clor. SRI îi răspunde Gabrielei Firea

07 Feb 2019, 20:06
38
0
Scandalul apei cu clor. SRI îi răspunde Gabrielei Firea

SRI i-a trimis o informare Gabrielei Firea, în urma solicitării primarului general în scandalul apei cu clor. Pe lângă nota de informare, în care se precizează că nu a fost vorba despre bioterorism, SRI i-a transmis edilului şef că poate cere informaţii suplimentare pe tema respectivă, în cazul unor nelămuriri.

Oficiali ai Serviciului au confirmat, pentru Agerpres, că SRI a trimis o informare Gabrielei Firea, în urma solicitării acesteia.

Pe 31 ianuarie, primarul general, Gabriela Firea, a cerut preşedintelui Klaus Iohannis, ca şef al CSAT, şi SRI să clarifice ''situaţia controversată'' din Bucureşti privind calitatea apei de la robinet.

"Am procedat la a scrie o scrisoare către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, preşedintele CSAT, şi către domnul director general al SRI, cu rugămintea de a elucida, de a clarifica această situaţie controversată din Bucureşti, pentru că, în acest moment, avem două tipuri de analize şi două tipuri de declaraţii - analizele operatorului de apă şi canal care are contract cu Primăria Capitalei din 2000 până în 2025, sub sancţiune penală dacă dezinformează Primăria sau populaţia, şi rapoarte de la DSP, despre care operatorul Apa Nova spune că nu s-au prelevat probele din toate punctele, ci doar din câteva", a spus Firea, la acea dată, într-o şedinţă a CGMB.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te