Știri / libertatea

Ultimele zile de înscrieri on-line la Maratonul Internațional Brașov 2017. Pe 20 și 21 mai, sub Tâmpa va fi în sărbătoare

12 May 2017, 10:00
18
0
Ultimele zile de înscrieri on-line la Maratonul Internațional Brașov 2017. Pe 20 și 21 mai, sub Tâmpa va fi în sărbătoare

Ultimele zile de înscrieri on-line la Maratonul Internațional Brașov 2017. Pe 20 și 21 mai, sub Tâmpa va fi în sărbătoare.

Sâmbătă și duminică, respectiv 20-21 mai, se va desfășura cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Brașov, organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania.

Timp de două zile, Piața Sfatului din Brașov va deveni scena unui adevărat festival sportiv unde se vor întrece participanți atât din țară, cât și din străinătate. În 20 mai va avea loc cursa copiilor, iar ziua de 21 mai este dedicată participanților la cursele de competiție și cursa populară de 5.7 km.

Va fi un eveniment complet, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din România, în inima Transilvaniei, cu un meniu sportiv atractiv pentru toate gusturile: pentru copii, familii, pasionați de alergare și profesioniști desăvârșiți. Cu probe de la 500 m (prin Piața Sfatului și pe lângă Biserica Neagră) până la 42,195 km (cu urcare în Poiana Brașov). Cu multe premii și surprize (fond de premiere de peste 10.000 Euro), cu distracție și voie bună. Practic, un weekend în care nu ai avea niciun motiv să stai în casă, fie că ești din Brașov, din țară sau de peste hotare, a declarat Bogdan Antohe, Race Manager.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat înainte de a decola spre România
A intrat în comă înainte s-o ceară de soţie.Şi-a revenit după 3 ani.ŞOC! Ce a făcut în prima secundă

Comentarii

Adaugă comentariu cu contul InRO

Pentru a comenta, te rugăm sa te conectezi.

Înscrie-te